Talouskurssit

Taloushallintokoulutuksia – talouskurssit sekä taloustreenit yrityksille ja yksilöille

Verkkokurssit

Verkkokursseille voit osallistua mistä vain ja voit myös valita, milloin käytät aikaasi syventääksesi osaamistasi materiaalien avulla.  Live-tapaamisissa voit esittää itseäsi askarruttavia kysymyksiä ja siten saada kirkastettua oman yrityksesi talousasioita. Älä ujostele kysyä, muitakin voi askarruttaa sama asia. Tarvittaessa voit tilata myös yksityisajan, jolloin käymme läpi vain sinun yrityksesi asioita. 

Yrityskohtaiset treenit

Yrityskohtaisissa treeneissä käydään läpi tarpeen mukaan vaikka kaikki taloushallinnon toiminnot. Usein yrityskohtaisessa valmennuksessa käydään yritysjohdon kanssa läpi, miten taloushallinto toimii. Tavoitteena on opastaa ja ohjata yrityksen toimintaa oikeaan suuntaan – siis paremmin järjestettyyn ja parempaa tulosta tekevään liiketoimintaan.

Ryhmätreenit

Ryhmätreeneissä osallistujat ovat eri yrityksistä, mutta heidän tavoitteensa on yhtenäinen. Ryhmäkoulutuksessa voidaan käydä läpi esimerkiksi kannattavuuslaskentaa tai budjetointia aloittavien yrittäjien kanssa tai viimeisimpiä verolainsäädännön uudistuksia pitkän linjan yrittäjien apuna. Koulutuksen sisällöt ja aiheet räätälöidään aina tapauskohtaisesti.

Yksilökohtaiset treenit

Yksilökohtaisissa treeneissä käydään jonkin ajankohtaisen tilanteen kimppuun. Voimme oikoa kanssasi sähköisen laskutuksen mutkia, perata palkkahallinnon asioita tai käydä läpi vaikkapa firman hinnoittelupolitiikkaa. Kysy rohkeasti apua! Katsotaan, miten voimme parhaiten auttaa sinua.

Kokemus ja käytännönläheinen ote taloushallinnon asioihin antavat luontevan lähestymistavan opetella taloutta tutuksi.
Koulutuksissamme väännetään tarvittaessa asioita rautalangasta niin kauan, että homma alkaa kirkastua. Hyödynnämme erilaisia oppimistapoja tilanteen ja osallistujien mukaan.

Ota meihin yhteyttä