Tarvissio Oy

Vilhonkatu 3 D LH 6
50100 MIKKELI

Päivi Jormalainen

paivi.jormalainen@tarvissio.fi
040 537 1669

Olen Päivi Jormalainen, Tarvissio Oy:n yrittäjä Mikkelistä. Olen työskennellyt koko työurani taloushallinnon parissa koko ajan lisäten osaamistani eri osa-alueilla. Palkkatöissä olen saanut olla monen kokoisissa ja alaisissa yrityksissä, saaden valtavasti oppia jokaiselta toimialalta ja taloushallinnon eri osa-alueilta. Olen toiminut kirjanpitoassistentista talousjohtajan tehtäviin.  Yrittäjänä olen toiminut vuodesta 2000 lähtien ja kokoaikaisena yrittäjänä vuodesta 2013. Yrittäjyyteen liittyviä koulutuksia olen tehnyt reilut kymmenen vuotta. Minulla on pieni tilitoimisto ja sähköurakointiliike yhdessä mieheni kanssa.

Olen ollut erään tutkintomestarin mukaan tutkintohirmu. Suoritettuja tutkintoja viimeisen kymmenen vuoden ajalta on mm: yritysjohtamisen eat, johtamisen eat, tuotekehittäjän eat, näyttötutkintomestari, sertifioitu team coach, MBA, tradenomi ja ammatillinen opettaja. Lisäksi olen käynyt erilaisia yritystoiminnan kehittämiseen liittyviä koulutuksia, esimerkiksi bloggaamisesta ja verkkokoulutuksien rakentamisesta sekä totta kai taloushallintoon liittyviä ajantasakoulutuksia. Yrittäjyys ja yrittäjien tukeminen on lähellä sydäntä, sillä ilman yrittäjiä ei Suomikaan pyörisi. Annan mielelläni osaamiseni yrittäjien käyttöön.

Perheeseeni kuuluu puoliso, aikuinen poika ja kaksi amerikankarvatonterrieriä. Vapaa-ajalla teen mielelläni käsitöitä, puutarhatöitä ja luen. Mökkeily ja matkailu kuuluu myös vapaa-aikaan!

Jaana Liukkonen

jaana.liukkonen@tarvissio.fi
045 341 8064

Olen Jaana Liukkonen ja koulutukseltani merkonomi. Olen ylläpitänyt ammattitaitoani säännöllisesti alan koulutuspäivillä. Työurani taloushallinon alalla alkoi jo kesätöiden merkeissä paikallisen autoliikkeen konttorissa opiskeluaikana. Valmistumisen jälkeen olen työskennellyt neljän eri yksityisen työnantajan palveluksessa, Työnkuvaani ovat kuuluneet laaja-alaisesti kaikki taloushallinon tehtävät sisältäen myös palkkahallinon sekä tilinpäätökset ja veroilmoitukset.  Olen myös toiminut myynnin parissa myyntipäällikkönä kymmenen vuoden ajan, minkä takia myös sosiaaliset asiakaskontaktit ovat minulle tuttuja ja luonnollisia.

Vuonna 2018 siirryin tilitoimistomaailmaan Tarvissio Oy:n palvelukseen. Työssäni olen viihtynyt todella hyvin. Päivin kanssa meillä on jo aikaisempaa työhistoriaa yhdeksän ja puolen vuoden ajalta ennen Tarvissio Oy:lle siirtymistäni. Palkitsevinta nykyisessä työssäni on, kun saan asiakkaat tyytyväiseksi ja voin olla avuksi.

Perheeseeni kuuluu puoliso ja kaksi aikuista lasta sekä pitkäkarvainen collie Hani. Vapaa-ajallani viihdyn parhaiten mökillä perheen ja läheisten seurassa. Sydäntä lähellä minulla on perhe, luonto ja Saimaa. Harrastan marjastusta, sienestystä, koiran kanssa lenkkeilyä, hiihtoa sekä käsitöitä.  

Satu Piispanen

satu.piispanen@tarvissio.fi
040 161 4322

Olen Satu Piispanen ja koulutukseltani merkonomi. Työurani taloushallinon alalla alkoi Tarvissiossa harjoittelijana muutama vuosi sitten . Kävin hankkimassa osaamista muualta ja palasin tuttuun yritykseen vuoden 2023 alkuvuodesta. Työnkuvaani kuuluvat kaikki taloushallinon tehtävät sisältäen myös palkkahallinon sekä tilinpäätökset ja veroilmoitukset.  Procountor ja Netvisor ovat minulle mieluisia ympäristöjä työskennellä.

Olen tarkka, haluan tehdä asiat oikein ja ajallaan.

Puolisoni kanssa tykkään matkustella. Tykkään myös hyggeillä ja tehdä käsitöitä.

Suvi Ikonen

suvi.ikonen@tarvissio.fi
040 6146448

Olen Suvi Ikonen ja opiskelen tradenomiksi. Olen aloittanut Tarvissiossa heinäkuussa 2023. Olen pääsyt hyvin hommiin sisään ja joka päivä oppii uutta. Teen asiakaskirjanpitoja ja palkanlaskentaa sisältäen myös tilinpäätökset ja veroilmoitukset.  Yritykset ovat erilaisia ja siten niitä on mielenkiintoista hoitaa.

Yhteydenottolomake

Ota meihin yhteyttä